LOGIN

GRIP OP WINSTMARGES

Wanneer u besluit zelf chocolade te gaan verwerken, wilt u ongetwijfeld weten hoe u die investering kunt terugverdienen. Wij geven u een helder beeld van het rendement van deze productgroep binnen uw totale assortiment.
 
Marges en rendement staan bij veel producten onder druk. Grondstoffen en arbeid worden steeds duurder. Simpelweg de verkoopprijzen verhogen is geen oplossing. Uw kostprijs laag houden wél. Dit kan met slimme recepturen en zorgvuldige assortimentsopbouw.

KOSTPRIJS- EN MARGEBEREKENINGEN

Beiden beginnen met zuiver inzicht in de opbouw van uw kostprijzen. Op basis hiervan kunt u een goede verkoopprijs bepalen. De marges verschillen per proces en dus per bakker. Beko Advies helpt u met calculaties en adviezen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is alle benodigde gegevens aan ons doorgeven!

ASSORTIMENTSANALYSE

Uw kans op succes met chocolade wordt nog groter met een assortimentsanalyse en bijdrageberekening. Ook dit kan Beko Advies voor u verzorgen. U hoeft slechts de juiste gegevens aan te leveren. Vervolgens ontvangt u de berekening met rapportage, die wij telefonisch toelichten. Uiteraard zijn ook aanvullende analyses en berekeningen mogelijk.

MEER INFORMATIE

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met Beko Advies​.

 
© Chocolade Compleet 2022

Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring
Volg ons op