LOGIN
Complete
toolset
voor iedere
choco-kunstenaar

Bakvaste chocolade - productdetails

  • Intense chocoladesmaak, rijk aan cacao, met een mooie breuk.
  • Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C.
  • De bakvaste sticks zijn ideaal voor gebruik in pain au chocolats en croissants.
  • De chocolade druppels zijn ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een lage tot medium temperatuur of voor een kortere tijd gebakken moet worden.
    • Intense chocoladesmaak, rijk aan cacao, met een mooie breuk. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in pain au chocolats en croissants
    • Artikelnr. 8045833
    • 44,0% cacao
    • 1,6 kg | ±300 stuks
    • Kleine chocolade druppels met intense pure chocoladesmaak, rijk aan cacao, met een mooie breuk. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een lage temperatuur of voor een kortere tijd gebakken moet worden
    • Artikelnr. 9032885
    • 47,6% cacao
    • 10 kg | 21.000 stuks
    • Medium chocolade druppels met intense pure chocoladesmaak, rijk aan cacao, met een mooie breuk. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een gemiddelde temperatuur of voor een gemiddelde tijd gebakken moet worden
    • Artikelnr. 8045465
    • 48,0% cacao
    • 10 kg | ±10.500 stuks
    • Grote chocolade druppels met intense pure chocoladesmaak, rijk aan cacao, met een mooie breuk. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een hogere temperatuur of voor een langere tijd gebakken moet worden
    • Artikelnr. 8045284
    • 48,0% cacao
    • 10 kg | ±6.500 stuks
    • Grote chocolade druppels met intense pure chocoladesmaak, rijk aan cacao, met een mooie breuk. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een hogere temperatuur of voor een langere tijd gebakken moet worden
    • Artikelnr. 9070048
    • 48,0% cacao
    • 2,5 kg | ±6.500 stuks
    • Intense pure chocolade chunks die knapperig blijven na het bakken. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een hogere temperatuur of voor een langere tijd gebakken moet worden. 8x8x6 mm
    • Artikelnr. 8045429
    • 39,1% cacao
    • 10 kg
    • Zoete melkchocolade chunks die knapperig blijven na het bakken. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een hogere temperatuur of voor een langere tijd gebakken moet worden. 8x8x6 mm
    • Artikelnr. 8045438
    • 25,0% cacao
    • 10 kg
    • Romige, zijdezachte witte chocolade chunks die knapperig blijven na het bakken. Bestand tegen oventemperaturen tot 180°C. Ideaal voor gebruik in brood, cake of gebak dat op een hogere temperatuur of voor een langere tijd gebakken moet worden. 8x8x6 mm
    • Artikelnr. 8045439
    • 20,0% cacao
    • 10 kg
© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer