LOGIN
Complete
toolset
voor iedere
choco-kunstenaar

Couverturebak - productdetails

    • De chocolade in de AUTOTHERM-couverturebak wordt op een indirecte manier verwarmd door middel van warme lucht en kan zo worden gesmolten. Een thermostaat regelt de temperatuur. Ook is het mogelijk getempereerde chocolade in de couverturebak te bewaren tijdens de verwerking. De couverturebak bevat geen roersysteem. Het is noodzakelijk de chocolade handmatig te blijven roeren om een gelijkmatige temperatuur te behouden.
    • Artikelnr. 33930
    • Afmeting nvt
    • Capaciteit 2,5 liter
    • Spanning/volt 230 V, 100 Watt
    • De VARIOTHERM-couverturebak wordt op een indirecte manier verwarmd door middel van warme lucht. Een thermostaat regelt de temperatuur. De chocolade kan in de bak worden gesmolten. Ook is het mogelijk de getempereerde chocolade in de couverturebak te bewaren tijdens de verwerking. Een couverturebak bevat geen roersysteem. Hierdoor is het noodzakelijk is de chocolade handmatig door te blijven roeren om een gelijkmatige temperatuur te behouden. De VARIOTHERM is inclusief drie bakken van elk 7 liter.
    • Artikelnr. 33950
    • Afmeting nvt
    • Capaciteit 3 x 7 l
    • Spanning/volt 230 V, 0,5 kW
    • Deze rechthoekige couverturebak is voorzien van een gastronormbak 1/2 en is geschikt voor het indirect smelten en tempereren van 6 kg chocolade. De inductieverwarming garandeert een smelting onder de beste condities en zorgt voor meer gebruikscomfort. De inductieverwarming is regelbaar met een mechanische thermostaat.
    • Artikelnr. 33953
    • Afmeting nvt
    • Capaciteit 6 kg
    • Spanning/volt 230 V
© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer