LOGIN
Chocolade pecannoten brownie
CHOCOLADE PECANNOTEN BROWNIE

Hoeveelheid: 1000 gram = +/- 28 brownies (afhankelijk van grootte)


INGREDIËNTEN
  • 176 gram verse boter            
  • 253 gram  basterdsuiker                                                                    
  • 167 gram eieren                                                                        
  • 87 gram patisseriebloem                                                               
  • 167 gram pecannoten          
  • 149 gram pure Callebaut® Chocolade naar keuze   

BEREIDING                                                 
  • Smelt de pure Callebaut® chocolade samen met de verse boter op 45 °C.
  • Klop de basterdsuiker en eieren samen op, giet dit mengsel bij de gesmolten chocolade.
  • Voeg ook de patisseriebloem toe aan dit mengsel.
  • Hak de pecannoten in kleine stukjes en voeg toe aan de mix.
  • Spreid het beslag uit op een bakplaat en bak deze 8-10 minuten op 180 °C. Zorg ervoor dat de brownie smeuïg blijft.

Tip:  u kunt de chocolade vervangen door:
Callebaut® - Power 80,  voor een intensere chocoladesmaak. 
© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer