LOGIN
Van basis
opleiding
tot praktijk
ondersteuning

Raad & Daad

Raad & Daad

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

Ook na het volgen van een cursus of workshop binnen Chocolade Compleet blijven wij u met raad en daad bijstaan. Meer doen met chocolade doen we sámen!
 
Iedereen die een van onze cursussen heeft gevolgd kan, via mail of telefoon, een beroep doen op Ton Jongejan, de chef van Callebaut. Met goede tips helpt hij je altijd weer verder. Indien nodig komt hij zelfs langs voor hulp en advies op locatie.

Tutorials

Het werken met chocolade roept bij veel mensen dezelfde vragen op. Antwoorden op de meest voorkomende vragen, vindt u in de onderstaande tutorials. Wellicht ben u hier ook al mee geholpen!

Wat is tempereren? En wanneer is dit nodig?



Hoe tempereer ik chocolade met Callets™?



Hoe tempereer ik chocolade met een wielmachine?



Hoe voorkom ik fatblooming?



Hoe voorkom ik sugarblooming?



Wat te doen bij onder-kristallisatie?



Wat te doen bij over-kristallisatie?



Hoe maak ik de beste vormbonbon?



Voor overige tutorials of inspiratiefilmpjes kunt u terecht op Callebaut YouTube kanaal
© Chocolade Compleet 2018

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer