LOGIN
Van basis
opleiding
tot praktijk
ondersteuning

Studiegroep Chocolade

Studiegroep Chocolade
De Studiegroep Chocolade is opgericht om kennis en ervaring te delen. Daarnaast worden er inspirerende bedrijfsbezoeken en workshops georganiseerd.

Doelstelling
Elkaar inspireren om chocoladeproducten te creëren met méérwaarde. 

Voor wie?
Chocolatiers, patissiers en banketbakkers.

Bijeenkomst
Bij de bijeenkomsten van de Studiegroep Chocolade worden alle relevante onderwerpen voor de chocoladeverwerkende bedrijven besproken. Denk aan innovatie, proces, calculatie, presentatie, personeelsbeleid, marketing en verkoopondersteuning.
  • Uitwisselen van ideeën op het gebied van producten, productie en verkoop
  • Ontwikkelen en uitwisselen van verkoop bevorderende acties
  • Ontwikkelen en uitwisselen van efficiënte productiemethodes
  • Marktontwikkelingen volgen en hierop inspelen
  • Samen met grondstofleveranciers innovatieve producten ontwikkelen
  • Bedrijfsbezoeken en workshops
  • Prijs- en assortimentsbeleid optimaliseren
  • Uitdagingen in de dagelijkse bedrijfsvoering delen en oplossingen aandragen
     
Interesse?
Wij nodigen u van harte uit lid te worden van deze studiegroep.
Neem voor meer informatie contact op met Beko Advies: 088-20 23 200. Frank van Sprang kan u er alles over vertellen!


© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer