LOGIN
chocolade 2.0
16 maart 2020
 chocolade 2.0
DOELGROEP
Bakkers, ijsbereiders en patissiers die beschikken over de basiskennis (kristalliseren) van het werken met chocolade en bij voorkeur al niveau 1 hebben gevolgd.

RESULTAAT
Met behulp van gebruiksklare producten bent u in staat om een eigen assortiment bonbons / pralines te maken. Tevens leert u hoe u chocolade kunt verwerken in deegproducten zoals brownies en koekjes.

INHOUD NIVEAU 2
Chocoladeproducten die meer specifieke technische kennis vragen (voor wie de basiskennis al beheerst)
Uitleg en voorbeelden van productietips, (geschenk)verpakkingen en kostprijscalculatie.

ONDERWERPEN NIVEAU 2
  • Truffel assortiment
  • Bonbons
  • Brownie
  • Energy bars
  • Candy bars
  • Chocoladepasta

ALGEMENE INFORMATIE 
  • Leervorm: Per onderwerp korte theoretische uitleg plus praktijkworkshop onder begeleiding.
  • Inschrijven Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers per groep. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij voldoende animo plannen wij extra cursussen in.
  • Bijzonderheden: Na de training krijgt u telefonisch of op locatie ondersteuning aangeboden.

Datum16 maart 2020

Tijd09:30 tot 16:00 uur

DocentTon Jongejan

LocatieChocolate Academy® Centre

PlaatsZundert, Nederland

StatusNog 10 plekken beschikbaar

Prijs
excl. BTW
€ 100,00

© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer