LOGIN
Chocolade 3.0
24 juni 2019
Chocolade 3.0
DOELGROEP
Bakkers, ijsbereiders en patissiers die al ervaring hebben in het werken met chocolade, toe zijn aan een volgende stap en bij voorkeur al niveau 1 en/of 2 hebben gevolgd.

RESULTAAT
Met behulp van deze training leert u hoe u chocolade kunt toepassen op verschillende thema’s en u bent helemaal voorbereid voor het komende seizoen.

INHOUD NIVEAU 3
Technieken 
  • Het kleuren van chocolade, koken van gekleurde glacage, airbrushen, handgemaakte decoraties.
Toepassingen
  • ​Chocoladeproducten die meer specifieke technische kennis vragen op het gebied van chocolade en gebaseerd zijn op verschillende thema’s en seizoenen
  • Uitleg en voorbeelden van productietips en (geschenk)verpakkingen.
ONDERWERPEN NIVEAU 3
  • Gedecoreerde voorjaarsbonbons (snij- en vormbonbons)
  • Gekleurde voorjaarsrepen (klassiek & modern)
  • Kleine voorjaarspatisserie met gekleurde glaçage
ALGEMENE INFORMATIE
  • Leervorm: Per onderwerp korte theoretische uitleg plus praktijkworkshop onder begeleiding.
  • Inschrijven: Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers per groep. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij voldoende animo plannen wij extra cursussen in.
  • Bijzonderheden: Na de training krijgt u telefonisch of op locatie ondersteuning aangeboden.

Datum24 juni 2019

Tijd09:30 tot 16:00 uur

DocentTon Jongejan

LocatieChocolate Academy® Centre

PlaatsZundert, Nederland

StatusNog 3 plekken beschikbaar

Prijs
excl. BTW
€ 100,00

© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer