LOGIN
Van basis
opleiding
tot praktijk
ondersteuning

kennis overzicht

Wegens COVID-19 zijn tot nader order alle Chocolade Compleet cursussen geannuleerd. In de Callebaut Chocolate Academy worden tot op heden nog geen externe personen toegelaten. Deze maatregelen blijven van kracht tot en met 31 december 2020. Hierdoor kunnen ook nog geen nieuwe cursusdata ingepland worden.
Wilt u graag op de hoogte gebracht worden zodra de nieuwe cursusdata beschikbaar zijn, schrijf u dan zeker in voor de Chocolade Compleet Nieuwsbrief.
 
Om toch al wat inspiratie op te doen, kunt u een kijkje nemen naar de vele recepten die op de Chocolade Compleet website staan. Ook op de website van Callebaut kunt u heel wat inspiratie terugvinden.

Heeft u specifieke vragen, neem dan zeker contact op met ons via het contactformulier en wij proberen u zo goed mogelijk op weg te helpen.

AMBACHTELIJK BEREIDEN & SLIM TOEPASSEN

Van absolute beginner tot ervaren chocolatiers: deze cursussen van de Chocolate Academy bieden alle bakkers nieuwe vakkennis en inspiratie. Ze worden gegeven op drie niveau's: Chocolade 1.0, Chocolade 2.0 en Chocolade 3.0

De cursussen worden geleid door chef Ton Jongejan: een dynamische persoonlijkheid met veel creatieve ideeën. Zijn kennis en humor staan garant voor een onvergetelijke dag. En rondt u de training voor vakbekwaamheid succesvol af? Dan ontvangt u een door Callebaut erkend vakdiploma.

 
© Chocolade Compleet 2021

Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring
Volg ons op