LOGIN
Groot succes op het chocolade podium
Werd u ook chocolade-artiest?
Met een glimlach kijken we terug op de Beko Najaarsdagen. Op 25 en 26 september was het voor alle bezoekers van de Beko Najaarsdagen mogelijk om een kijkje te nemen in de spreekwoordelijke keuken van een chocolade-artiest. Chocolade Compleet kreeg een podium van maar liefst 125 m2 in de Event Hall van het NBC Congrescentrum.

Op dit podium was het mogelijk om met eigen ogen en handen te ervaren hoe gemakkelijk het is om zelf een ambachtelijk en onderscheidend chocoladeproduct neer te zetten. Menig bezoeker heeft aanschouwt hoe specialisten hen meenamen in het proces van chocoladeverwerking, en hoe zij zelf aan de slag werden gezet!

Groots succes
Chocolade is nu populairder dan ooit, en dat hebben we tijdens de Beko Najaarsdagen gezien maar ook zeker láten zien. In totaal zijn ruim 150 bezoekers zelf achter de werkbank komen staan om een eigen chocolade kunstwerkje te maken. We hebben maar liefst drie lekkernijen in productie gezien en de chocolade-artiesten kregen deze in een mooie verpakking mee naar huis. Geheel naar eigen keuze kon men een chocoladereep spuiten en versieren, pindarotsjes naar eigen smaak creëren of kiezen voor het maken van persoonlijke flikken. Het chocolade podium was een ware eyecatcher in de Event Hall en er was geen ontkomen aan de lekkere en mooie chocoladeproducten in de maak.
 
Er zijn maar liefst 50 nieuwe choco-fans geregistreerd via de website en er zijn 21 cursus aanmeldingen genoteerd tijdens deze twee mooie beursdagen. Het team achter Chocolade Compleet bedankt daarom alle enthousiastelingen die nieuwsgiering genoeg waren het podium op te komen, en met een berg aan inspiratie en een gevuld zakje van eigengemaakte choco het podium verlieten.
 
Zeker fan blijven!
Mocht het zo zijn dat u een plekje op het podium heeft gemist, wees dan niet getreurd! De choco-inspiratie is nog lang niet op. Blijf daarom fan van Chocolade Compleet door je te registreren op de website voor het exclusieve ledengedeelte en de nieuwsbrief. En vergeet ook niet onze Facebook pagina te liken; de ideale manier op up-to-date te blijven!
 
Met Choco-groet,
Team Chocolade Compleet
© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer