LOGIN
Bonbonworkshops najaar 2019
Tijdens de workshops van Beko Verpakkingen leer je de fijne kneepjes van het opmaken! Naast tips & trucs om bonbondoosjes netjes in te pakken, leer je om verschillende soorten strikken te maken en krijg je advies over het kiezen van de juiste linten. De workshop is ideaal voor de winkeldames, dit ontlast de ondernemer en motiveert de medewerkers!

Data 
  • Maandag 16 september 10.00 - 12.00 uur te Veghel. Locatie: Beko Verpakkingen, De Amert 604, Veghel
  • Dinsdag 17 september 13.30 - 15.30 uur te Utrecht. Locatie: Beko Inspiratie Centrum (BIC), Niels Bohrweg 101, Utrecht
  • Maandag 7 oktober 13.30 - 15.30 uur te Meppel. Locatie: Beko Noord, Loberingemaat 11, Meppel
  • Dinsdag 8 oktober 13.30 - 15.30 uur te ‘s Gravenzande. Locatie: Beko West, Franklinstraat 17, ‘s-Gravenzande

Kosten
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 20,00 p.p. Bij vijf of meer personen uit één bedrijf ontvang je 10% korting. De prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij de workshop zijn koffie, thee, water en iets lekkers inbegrepen.

Deelnemers
Het maximum aantal deelnemers voor de workshop is 20 personen. Beko Verpakkingen behoudt zich het recht de workshop te annuleren, wanneer er minder dan tien personen deelnemen.

Extra: Na afloop van de workshop is er gelegenheid om je eigen meegebrachte bonbondoosjes of -zakjes te strikken. Dit kan alleen wanneer je bij de aanmelding het aantal doosjes of -zakjes aangeeft, dit i.v.m. de strikaccessoires.

Aanmelden?
Laat je inspireren en geef je snel op door een e-mail te sturen naar y.vermeulen@beko-verpakkingen.nl. Vermeld daarbij de locatie waar je de workshop wil volgen, KvK-nummer en Beko debiteurennummer. Deelname alleen mogelijk bij volledige informatie en is definitief na bevestiging vanuit Beko Verpakkingen.
Aanmelden kan tot vrijdag 12 juli. 
© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring