LOGIN
Nieuwe chocolade inspiratie: ChocBlocks!

Vliegende start met het ChocBlocks starterspakket! 


De ChocBlocks zijn een mix tussen klassieke gevulde chocoladerepen en kleurrijke, creatieve breekchocolade. Een ware traktatie die gegarandeerd de harten van je klanten verovert.
 
Met de mal van Chocolate World (Beko Techniek) maak je giga repen die je perfect in blokken kunt snijden. Door ze in een ChocBlock assortimentsdoosje (Beko Verpakkingen) aan te bieden, hoeven jouw klanten niet te kiezen. Versier de doosjes met een mooi lintje en sticker en speel in op elk thema! Maak er een feestje van want zien is proeven, of dit nu in je winkel is of op social media. De ChocBlocks zijn echte eyecatchers!
 
Bekijk hier alvast een voorproefje! Recept van de ChocBlock Ruby Red Fruit. Of meer fan van melkchocolade? Bekijk dan het recept van de ChocBlock Cracking Chocolate, met crispearls en Cara Crakine!
 
Interesse?
De ChocBlocks cursussen zijn VOL. Het ChocBlocks starterspakket is wel nog te bestellen. Het pakket wordt door Beko Groothandel geleverd vanaf week 27. Neem voor meer informatie of het bestelformulier contact op met je accountmanager van Beko Groothandel, Beko Verpakkingen of Beko Techniek.

ChocBlocs is een initiatief van Beko, Callebaut en Chocolade Compleet en is exclusief beschikbaar voor Beko-leden en –klanten.
© Chocolade Compleet 2019

Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring